Trading Starterspakket | Leer traden als een PRO!

Beginnen met handelen op de beurs? Ontdek de basis regels voor het technische plaatje.

Deze cursus is voor iedereen die graag wil weten hoe je kunt beginnen met traden.

In deze cursus gaan we vanaf beginnersniveau langzamerhand steeds meer de diepte in. De cursus is dus uitermate geschikt voor mensen zonder voorkennis. Met deze cursus wordt jij stap voor stap een steeds succesvolle trader. Maar niet te vergeten, de mindset en het riskmanagement is 1 van de belangrijkste factoren in trading. En daarom hebben wij er voor gekozen om dit zo uitgebreid mogelijk te behandelen. Met de kennis die jij in deze training opdoet heb je een goede basis om jezelf verder te ontwikkelen tot een professionele trader.

In de hoofdstukken vind je een videotraining en mocht je iets niet begrijpen dan kan je met vragen altijd bij je trainer terecht! Je krijgt als student van Het Crypto Huis namelijk exclusieve toegang tot Het Crypto Huis Studenten Telegram kanaal. Hier zijn de trainers/mentors van Het Crypto Huis aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en jou feedback te geven op jou gemaakte analyses.


Jouw instructeur


Elroy Heisterkamp
Elroy Heisterkamp

Jouw mentor in deze cursus is Elroy Heisterkamp. Hij is mede oprichter van Het Crypto Huis en is sinds 2014 actief in de blockchain en cryptocurrency gemeenschap. Elroy heeft zich gespecialiseerd in trading & mindset. Als student van Het Crypto Huis krijg je ook unieke toegang tot het exclusieve Studenten Telegram Kanaal van Het Crypto Huis. In dit Studenten kanaal is Elroy ook aanwezig en zo kan je met al je vragen waar je tijdens te cursus tegenaan loopt bij hem terecht. Zo kun je dus altijd terug vallen op je mentor! Ook staat Elroy klaar om feedback te geven op jouw gemaakte charts.


Klasse Curriculum


  Technische Analyse Training - Introductie
Beschikbaar in Dagen
Dagen Na de inschrijving
  4. Welke Technische indicatoren & oscillatoren zijn er en hoe pas je deze toe?
Beschikbaar in Dagen
Dagen Na de inschrijving
  5. Boekhouding & Tools
Beschikbaar in Dagen
Dagen Na de inschrijving
  BONUS: BitMex + Risk Management
Beschikbaar in Dagen
Dagen Na de inschrijving
  BONUS: RISK MANAGEMENT - ENTREE CHECKLIST
Beschikbaar in Dagen
Dagen Na de inschrijving

Veel Gestelde Vragen


Wanneer begint de cursus en wanneer eindigt de cursus?
De cursus kan vanaf nu gestart worden en is na aanschaf oneindig terug te kijken. Het is een complete zelf-studie die jij geheel in eigen tempo kunt volgen en dus jouw eigen start en stop momenten kunt bepalen.
Hoelang heb ik toegang te de cursus?
Na het inschrijven heb jij onbeperkt toegang tot deze cursus zolang als jij maar wilt - op alle apparaten die jij bezit.
Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?
We zouden nooit willen dat je ongelukkig bent! Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, neem je binnen de eerste 30 dagen contact met ons op en krijg je een volledige terugbetaling.

Begin nu!